ekokläder
Hemsidan innehåller annonslänkar.
Ekologisk hemtextil

Butiker som säljer ekologisk hemtextil.

Det är inte bara i kläder som vi idag hittar ett ekologiskt utbud. Inom hemtextil finns nu också mycket ekologisk material i ex. sängkläder, handdukar och gardiner m.m. Nedan presenterar vi olika butiker där du kan shoppa hemtextil i ekologiskt material.


ellos

Ellos

Ellos är ett av Sveriges största postorderföretag och har funnit länge. Hos Ellos hittar du linjen Conscious Choice som fokuserar på hänsyn till människa och miljö. Förutom ekologiska kläder finns i linjen miljvänliga sängkläder som lakan och örngott. Hos Ellos hittar du bla också ekologiska handdukar och quiltade filtar från Majvillan.
Shoppa ekologiskt hos Ellos
Jotex

Jotex

Jotex är Sveriges största nätbutik för hemtextil och speciellt för gardiner. De har ett brett sortiment med gardiner, påslakan, mattor, kuddar, lampor och detaljer för ditt hem. De har ett stort utbud på ekologiska sängkläder till både vuxna och barn. De har också gardiner i ekologisk bomull (barnmotiv).
Åhlens

Åhlens

Hos Åhlens hittar du ett brett utbud av ekologiska produkter som kläder, sängkläder, handdukar, smink, hudvård och hårvård. Ett märke de har är Vide som har mycket ekologisk hemtextil. I kläder hittar du ekologiskt från Cheap Monday och Åhlens egna märke Åhlens. De har också en specfik indelning på produkter som är sk. Bra val. Dessa varor bär en grön etikett och innebär att de är lite bättre för miljön och människan. Det kan var varor som ekologiskt tillverkade, Fairtrade, gjorde av återvunnet material eller bär en miljömärkning,

Shoppa ekologiskt hos Ellos
2007 © ekokläder.se | Sekretesspolicy
Top