ekokläder
Hemsidan innehåller annonslänkar.
Ekologisk hemtextil

Butiker som säljer ekologisk hemtextil.

Det är inte bara i kläder som vi idag hittar ett ekologiskt utbud. Inom hemtextil finns nu också mycket ekologisk material i ex. sängkläder, handdukar och gardiner m.m. Nedan presenterar vi olika butiker där du kan shoppa hemtextil i ekologiskt material.


ellos

Ellos

Ellos är ett av Sveriges största postorderföretag och har funnit länge. Hos Ellos hittar du linjen Conscious Choice som fokuserar på hänsyn till människa och miljö. Förutom ekologiska kläder finns i linjen miljvänliga sängkläder som lakan och örngott. Hos Ellos hittar du bla också ekologiska handdukar och quiltade filtar från Majvillan.
Hemtex

Hemtex

Hemtex erbjuder inredningsprodukter med hög kvalitet och unik design till ett bra pris. Du hittar ett bra utbud på ekologiska påslakanset för både vuxna och barn och ekologiska örngott.
Jotex

Jotex

Jotex är Sveriges största nätbutik för hemtextil och speciellt för gardiner. De har ett brett sortiment med gardiner, påslakan, mattor, kuddar, lampor och detaljer för ditt hem. De har ett stort utbud på ekologiska sängkläder till både vuxna och barn. De har också gardiner i ekologisk bomull (barnmotiv).
Bamba

Bamba.se

Bamba har ett stort utval av ekologiska produkter på sin hemsida. Så även hemtextil för barn och baby. De har täcken för spjälsäng och barnvagn i ekologisk bomull, ekologiska babyfiltar, ekologiska lakan, ekologiska örngott, ekologiska kuddar och här hittar du t o m ekologiska blöjor, Ja söker du efter ekologiska produkter till ditt barn så är Bamba rätta stället.
jotex
Åhlens

Åhlens

Hos Åhlens hittar du ett brett utbud av ekologiska produkter som kläder, sängkläder, handdukar, smink, hudvård och hårvård. Ett märke de har är Vide som har mycket ekologisk hemtextil. I kläder hittar du ekologiskt från Cheap Monday och Åhlens egna märke Åhlens. De har också en specfik indelning på produkter som är sk. Bra val. Dessa varor bär en grön etikett och innebär att de är lite bättre för miljön och människan. Det kan var varor som ekologiskt tillverkade, Fairtrade, gjorde av återvunnet material eller bär en miljömärkning,

FRAPP

Frapp

Hos Frapp hittar du ett stort urval av heminrednings produkter i miljövänliga material. Mysiga ekologiska ullfiltar och bomullsfiltar, ekologiska påslakan, örngott, kuddfodral, ekologiska babyfiltar och handdukar. Här hittar du även miljövänliga tapeter från varumärket Majvillan.
Lagerhaus

Lagerhaus

Lagerhaus är ju en välkänd butik med massor av heminredning. Det är kul att se att det finns ett utbud av miljövänliga produkter för hemmet. Du hittar ekologiska kökshanddukar till bra priser, grytlappar i både ekologisk bomull och återvunna PET-flaskor, ekologiska förkläden, grillvantar och kuddfodral.
Åhlens
jotex
ellos
2007 © ekokläder.se | Sekretesspolicy
Top