ekokläderellos
Handla ekologiskt hos Ellos!
Stayhard

Ekologiska mammakläder hos bonprix »


Bubbleroom
Ekologiska underkläder

Butiker som säljer ekologiska underkläder.

Vi är glada över att se att det ekologiska utbudet ökar. Vad är inte viktigast för din hud, jo underkläder utan gifter. Vanliga material i miljövänliga underkläder idag är ekologisk bomull och bambu. Nedan presenterar vi olika butiker där du kan shoppa ekologiska underkläder.


Uppercut

Uppercut

Uppercut.se är en underklädesbutik på nätet med många kända märken. De har fina BHs i ekologisk bomull, trosor i olika modeller bla Sloggi och kalsonger/boxer till herr från bla Tiger of Sweden.

Fri frakt!
Hildur

Hildur

Här hittar trosor för dam i bambu, strumpor för dam i bambu och ekologisk bomull, för herr har du också underkläder i bambu som kalsonger och strumpor. Till dam finns även sport-BH i återvunnen polyamid. Hildur har ett väldigt stort och bra utbud av ekologiska kläder.
ellos

Ellos

Ellos är ett av Sveriges största postorderföretag och har funnit länge. Hos Ellos hittar ekologiska toppar, linnen, ekologiska trosor i flera olika modeller, ekologiska kalsonger, ekologiska nattlinnen och ekologiska strumpor. Det finns ekologiska underkläder till vuxna och barn. Ellos har linjen Conscious Choice som fokuserar på hänsyn till människa och miljö.
Timarco

Timarco

Timarco har största sortiment av märkesunderkläder och sportunderkläder på nätet. Utbudet av ekologiska underkläder är inte jätte stort men de har Sloggis trosor i ekologisk bomull, Swegmarks Support Bra, Tiger of Swedens Boxerkalsonger, Boxerkalsonger i bambu, stort utbud av Frank Dandy sockar i bambu och bambulinnen.

Alltid fri frakt!
Timarco
uppercut
Hildur
2007 © ekokläder.se | Sekretesspolicy
Top