ekokläder
Hemsidan innehåller annonslänkar.
Ekologiska t-shirts

Butiker som säljer ekologiska T-shirts.

Vi kan nog säga att T-shirten är ett av de vanligast plaggen i världen. De kommer i alla former och färger. Classic, slim, washed, liten hals, stor hals, v-ringad, rund-ringad, båthals, med tryck, utan tryck... ja under årens lopp har t-shirtens design utvecklats. Namnet T-shirt har den fått av sin form, ligger den platt så ser plagget ut just som bokstaven T. De flesta butiker som säljer ekologiska kläder säljer ekologiska T-shirts. Här nedan presenterar vi några av alla de butiker där du kan hitta miljövänliga t-shirts.

ellos

Ellos

Ellos är ett av Sveriges största postorderföretag och har funnit länge. Ellos har ett bra utbud på ekologiska basplagg. De har t-shirts till herr och t-shirts till barn. Sina t-shirts för dam och tjejer kallar de toppar. Hos Ellos hittar du ett stort utbud på ekologiska kläder och ekologisk hemtextil.


YoGo

YoGo

Här hittar du härliga ekologiska t-shirts i material som ekologisk bomull och bambu. Bambu t-shirtarna är uppblandade med 30% ekologisk bomull som gör den otroligt skön att bära in mot kroppen. Bambu är antibakteriell vilket gör att den "förstör" bakterier och gör att du inte doftar svett. Du känner dig även sval i en bambu t-shirt under varma dagar och den värmer dig under årets kalla dagar. Många väljer att sporta i sin bambu t-shirt då den även är följsam. För dig som gillar att ha en t-shirt under skjorta eller tröja rekommenderar vi verkligen just bambu t-shirten. Vi har erfarenhet att personer som är känsliga mot vissa material i kläder, som ex kan ge både klåda och utslag, så är just bambun något som har fungerat för dom.

Åhlens

Åhlens

Åhléns är en känd butikskedja och självklart har de ett stort utbud på ekologiska t-shirts till dam, herr och barn. De har även olika varumärken som sitt eget Åhléns, Nudie Jeans, Esprit, Bread & Boxers mfl. De har många olika design på sina t-shirts. Handla enkelt i Åhlens webshop.

Stayhard

Stayhard / Borås

Stayhard har blivit en bland de största e-shopparna med kläder för män. De har även ett bra utbud på ekologiska kläder och just ekologiska t-shirts finns många fina modeller och kända varumärken. Fraktfritt över en viss summa och fria returer när du shoppar online.


Fri retur


Outnorth

Outnorth / Kalmar

Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av ekologiska fritidskläder. De har ett bra utbud på just ekologiska t-shirts för tjejer och killar. Du hittar märken som Haglöfs, Picture Organic Clothing, Elevenate, Archaeopteryx, Jack Wolfskin, Klättermusen och Lundhags mfl. Fri frakt vid köp över en viss summa.


Shoppa ekologiskt hos Ellos
2007 © ekokläder.se | Sekretesspolicy
Top