ekokläder

bamba
Stort utbud på ekologiskt till barn hos BAMBA!


ellos
Handla ekologiskt hos Ellos!


Stayhard
Snygga ekologiska herrkläder hos STAYHARD »


bonprix
Ekologiska mammakläder hos bonprix »


Stort utbud på ekologiska fritidskläder hos Outnorth »


Bra utbud på ekologiska kläder hos Boozt »


ekologiska kläder

Butiker som säljer ekologiska kläder utomlands.

Nedan presenterar vi olika affärer som specialiserar sig på att sälja miljövänliga kläder och butiker som har ett urval av ekologiska kläder i sitt sortiment, runt om i världen. En del butiker har även e-shop där du kan beställa hem till Sverige.


ASOS

ASOS / England

ASOS är en snabbt växande kedja i England där du kan shoppa online. I huvudsak vänder de sig till modemedvetna killar och tjejer mellan 16-34 år. Dom har ca 900 märken att välja på. Du hittar ekologiska Nudie-jeans, Nudie t-shirts och skjortor i ekologisk bomull till killar, People Tree ekologiska kjolar m.m. Lite kläder i tencel. De har också en del ekologisk hudvård. Även lite mammaunderkläder. Levererar till Sverige: Fraktfritt vid köp över en viss summa.
STYLEPIT

STYLEPIT / Danmark

En av Europas största modebutiker på nätet. Butiken vänder sig till kvinnor, män & barn. Det största utbudet av ekologiska kläder är till barn & baby där du hittar många olika ekologiska tröjor och bodys av märket Green Cotton. De har också ekologiska badoveraller, badponchos, handdukar, påslakan. De har ekologiska herrtröjor, t-shirts och byxor av märket Knowledge Cotton Apparel, byxor av Tommy Hilfiger och jeans från Nudie och miljövänliga toppar till kvinnor av märket mbym GOGREEN. Levererar till Sverige: Fraktfritt vid köp över en viss summa.

10% rabatt när du handlar över 799 kr!
Gäller t o m 2017-11-23. Gäller Utvalda märken och produkter är exkluderade. Kan inte kombineras med andra rabattkoder. Kan inte bytas mot kontanter. Använd rabattkod: ZOKSE10TRE

Misericordia

Misericordia / Frankrike

Kläder till honom och henne i bla ekologisk bomull. De har även bra arbetsvillkor för sin personal gällande lön etc. Deras kläder finns i hela världen, bla Frankrike, Sverige, Japan, Spanien, Holland, Grekland etc. Webshop finns.
Gossypium

Gossypium / England

Namnet Gossypium betyder bomull på latin. Bekväma klädesplagg för bl a yoga av organisk bomull och bambu som ni kan beställa över nätet elller om ni åker till England, Lewes, nära Brighton.
Howies

Howies / England

För er som gillar lite mer relax stil, fridluftskläder, mest för herr inom skating..
Loomstate

Loomstate / Canada, USA, Japan, England

Loomstate säljer kläder som är gjorda i 100% ekologisk bomull. Deras måtto för framtiden är "uthållighet".
Kuyickhi

Kuyichi / kläder som säljs nästan över hela världen inkl Sverige

Ett stort utbud av snygga rättvisa kläder. Procenten ekologiskt växer för var kollektion. Butiker över nästan hela världen.
Peau-Ethique

Peau-Ethique / Frankrike

Kläder för barn och vuxna, mest underkläder. Peau-Ethique startade 2004 och har specialiserat sig på ekologisk bomull från Turkiet. De säljer även sockor och strumpor.
Isay

Isay / Danmark

Dansk design. Säljer damkläder i bla ekologisk bomull. Kläderna säljs i olika butiker både i Sverige, Norge och Danmark.
Make it right

Make it Right / USA

Här väljer Prad Pitt ut vilka produkter som skall säljas. Allt som säljs går främst till att bygga ekologisk boende för drabbade i New Orleans. (inga kläder)
Living crafts

Living Crafts / Tyskland

Produkterna är tillverkade i ekologisk bomull odlad i Indien. Baskläder och underkläder.
Under the Nile

Under the Nile / USA

Kläder och leksaker och mycket annat tillverkat i ekologisk Egyptisk bomull.
Cubus

Cubus

Ekologiska baskläder för dam, herr och baby.
Stayhard

Stayhard

Ekologiska kläder för herr.
Veja

Veja / Frankrike, Spanien

Företag som säljer skor i ekologisk bomull och miljövänligt läder.
Mam

Mam / England

Ekologiska kläder för barn och vuxna. Här hittar ni blandat material. Finns återförsäljare i Sverige, se deras hemsida för mer information.
Consequent

Consequent / Tyskland

Ekologiska kläder för kvinnor. Tyvärr ingen webbutik, men om ni har vägarna förbi i närheten av Rockenhausen I Tyskland... så titta in.
Ella Roo

EllaRoo / USA

Här hittar ni bärsjalar i ekologisk bomull och även lite smått och gott. Webshop finns ej. För att hitta återförsäljare in Sverige, titta på deras hemsida.
Hildur
Anne Linnonmaa

Anne Linnonmaa / Finland

Produkterna har beviljats Europeiska Miljömärket och materialet har beviljats KRAV- och Skal-certifikat. Deras barnkollektion är tillverkat i biologiskt odlad, handplockad kambomull från Peru. Säljer även damkläder.
Arbor

Arbor / USA, Californien

Säljer sportiga kläder i ekologisk bomull för vuxna och ungdomer. Finns ingen webshop.
Rabens Saloner

Rabens Saloner / Danmark

Här kan ni följa designern Birgitte Raben Olrik kollektion till henne. Vissa kläder är i ekologisk bomull. Webshop finns ej. Återförsäljare i olika länder.
Noir Clothing

Noir / Danmark

Här kan ni följa designern Peter Ingwersens kollektion. Märket är Noir. Kläderna ligger i det översta lyxnivån....Kläder till både honom och henne. Allt är inte i ekologisk bomull. Finns Webshop.
Gudrun och Gudrun

Gudrun & Gudrun / Färöarna

Ägs av två tjejer från Farao Island som designar kläder i ull och skinn. Kolla in deras häftiga hemsida. Kläder för honom och henne.
Hug

Hug / England

Säljer kläder i organisk odlad bomull. Deras bomull kommer från Peru och är certifierad av the Fair Trade Foundation. Hug är också själva meddlemmar i the British Association of Fair Trade Shops. Kläder för dam, herr och barn.
Urth Child

Urth Child / USA

Säljer bla kläder till barn i ekologisk bomull. Säljer även andra produkter som tex sängkläder, möbler, leksaker, krämer etc. Webshop finns.
Edun

Edun / England

Kläder i organisk bomull. Det är Bono från U2 och hans fru Ali som har startat klädmärket Edun, ett varumärke som tänker på miljön och de mänskliga rättigheterna.
Leela Cotton

Leela Cotton / Tyskland

Barnkläder i ekologisk bomull från Turkiet.

Ekologiska kläder är framtiden. Både för dig och naturen!


female_outlet_980x120
2007 © ekokläder.se | Sekretesspolicy
Top