ekokläder
Hemsidan innehåller annonslänkar.
Ekologiska sportkläder / outdoor / äventyr

Butiker som säljer ekologiska sportkläder och outdoorkläder.

Utbudet av ekologiska sportkläder och ekologiska outdoorkläder ökar hela tiden. Det är jätte bra tycker vi. Fritidskläder som innehåller ekologisk bomull, ull och bambu känns väldigt skönt mot kroppen. Så dessa material passar väldigt bra till underställ. För dig som ofta är ute i naturen känns det också bra att veta att de kläder du bär inte haft så stor inverkan på miljön. Även inom yoga hittar man idag mycket ekologiska kläder. Nedan presenterar vi olika butiker där du kan shoppa dina sportkläder i ekologiskt material.


Outnorth

Outnorth / Kalmar

Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av ekologiska outdoorkläder för dig som har en aktiv fritid. De har både ekologiska kläder du bär närmast kroppen som underställ i merinoull men också allt annat som tillhör fritiden som vandringsbyxor, jackor och mössor. Kända märken du finner här är bl a Haglöfs, Fjällräven, Lundhags, Hilleberg, Helly Hansen m.fl och här finns ett stort utbud av ekologiska fritidskläder. Lundhags har snygga ekologiska t-shirts, trekking-byxa i ekologisk bomull och Authentic Shorts m.m. Klättermusen har snygga funktionella jackor i ekologisk bomull och milövänliga ryggsäckar m.m. Fjällräven är ett givet val om man önskar ekologiska outdoor-kläder, de har tex ekologiska t-shirts och vandringsshorts m.m. Här hittar du även ett utbud av kläder som innehåller bambu. Sök bara på ekologiskt hos Outnorth så hittar du mycket. Fri frakt vid köp över en viss summa.

Sportamore

Sportamore / Solna

Sportamore är Nordens största sportbutik på nätet. Här hittar du bl a jackor av märket Picture Organic Clothing som är gjorda av 100% återvunnen Polyester och med fleece på insidan. I samma märke finns även skidbyxor, sk. tall tees, hoodies. De har även skor i miljövänligt skinn av märket Kavat, ekologisk trekkingbyxa från Lundhags. Underkläder finns också i uppblandad bambu samt strumpor av Frank Dandy.
Fri frakt
Fri retur


Outdoorexperten

Outdoorexperten / Västerås

Hos Outdoorexperten hittar du allt för en aktiv fritid. Här finns en hel del ekologiska fritidskläder av olika märken som ex. Bergans, Haglöfs, Klättermusen och självklart Lundhags. Här finns ekologisk mössa av märket Sätila Anna. Ett härligt underställ för herr i blandad bambu och ull finns också. Märket Aclima erbjuder dig kroppsnära plagg i merinoull. Handla i deras e-shop. Du erbjuds fri frakt och fri retur om du handlar över ett visst belopp..

PN Jakt

PN Jakt / Hammarstrand

PN Jakt specialiserar sig på kläder och tillbehör för dig som jagar och är ute i naturen mycket. Inte jätte stort utbud av ekologiska kläder men det finns lite grann som innehåller bambu. Det största utbudet är på ull där du bland annat hittar varm tröja av märket Härkila, underställ i merinoull, varma och sköna vandringssockar också ifrån Härkila, ullstrumpor från Avignon, t-shirts och mössa i LightWool m.m. Förutom kläder finns också exempelvis sittunderlag i merinoull. Handlar gör du i deras webbshop.

Shoppa ekologiskt hos Ellos
2007 © ekokläder.se | Sekretesspolicy
Top