ekokläder

bamba
Stort utbud på ekologiskt till barn hos BAMBA!


ellos
Handla ekologiskt hos Ellos!


Stayhard
Snygga ekologiska herrkläder hos STAYHARD »


bonprix
Ekologiska mammakläder hos bonprix »


Stort utbud på ekologiska fritidskläder hos Outnorth »


Bra utbud på ekologiska kläder hos Boozt »


Ekologiska sportkläder / outdoor / äventyr

Butiker som säljer ekologiska sportkläder och outdoorkläder.

Utbudet av ekologiska sportkläder och ekologiska outdoorkläder ökar hela tiden. Det är jätte bra tycker vi. Även inom yoga hittar man idag mycket ekologiska kläder. Nedan presenterar vi olika butiker där du kan shoppa dina sportkläder i ekologiskt material.


Outnorth

Outnorth / Kalmar

Outnorth är en av Sveriges snabbast växande företag inom outdoor. Kända märken du finner här är bl a Haglöfs, Fjällräven, Lundhags, Hilleberg, Helly Hansen m.fl och här finns ett stort utbud av ekologiska fritidskläder. Lundhags har snygga ekologiska t-shirts, trekking-byxa i ekologisk bomull och Authentic Shorts m.m. Klättermusen har snygga funktionella jackor i ekologisk bomull och milövänliga ryggsäckar m.m. Fjällräven är ett givet val om man önskar ekologiska outdoor-kläder, de har tex ekologiska t-shirts och vandringsshorts m.m. Ja det är bara att söka på ekologiskt hos Outnorth så hittar du mycket. Fri frakt över en viss summa.
Sportamore

Sportamore / Solna

Sportamore är Nordens största sportbutik på nätet. Här hittar du bl a jackor av märket Picture Organic Clothing som är gjorda av 100% återvunnen Polyester och med fleece på insidan. I samma märke finns även skidbyxor, sk. tall tees, hoodies. De har även skor i miljövänligt skinn av märket Kavat, ekologisk trekkingbyxa från Lundhags, . Underkläder finns också i uppblandad bambu samt strumpor av Frank Dandy.
Fri frakt
Fri retur

Hildur

Hildur / Göteborg

Hildur specialiserar sig på just ekologiska kläder. De har ett riktigt stort utbud för dam och herr. De säljer kläder i material som ekologisk bomull, hampa och bambu. För dig som utövar yoga har de ett bra utbud av ekologiska yogakläder. Här hittar du även ekologiska handdukar, sjalar, strumpor, underkläder, sängkläder och ekologiska hudvårdsprodukter och mycket annat. Fri frakt vid köp över en viss summa.
Hildur
2007 © ekokläder.se | Sekretesspolicy
Top