ekokläder
Hemsidan innehåller annonslänkar.
Ekologiska mammakläder

Butiker som säljer ekologiska mammakläder i Sverige.

Idag finns det ett stort utbud av ekologiska kläder till den gravida kvinnan och när du behöver amma. Nedan presenterar vi olika butiker där du kan shoppa dina kläder i ekologiskt material.


Lekmer

Lekmer / Stockholm

Lekmer.se har jätte bra utbud av ekologiska produkter till den gravida kvinnan som kläder och tillbehör. De har bla gravid- och amningstoppar och gravid- och amningslinnen i lyocell, amnings-BHs i ekologisk bomull, amningstoppar och amningshoodies i ekologisk bomull, snygga gravid- och amningsklänningar i ekologisk bomull, nattlinnen, justerbar maggördel i ekologisk bomull, pyjamasbyxor, gravidtrosor i lyocell m.m. Ett märke med bra utbud av ekologiska mammakläder är BOOB. Utöver kläder har de även ekologiska bärselar.
Babyshop

Babyshop.se / Stockholm

På Babyshop.se hittar du mycket mammakläder men inte så mycket i ekologiskt material. Sedan hittar du också bärselar i ekologisk bomull.
Ekologiska barnkläder hos babyshop.se

Babyshop.se

Ekologiska kläder och tillbehör för barn och baby.
Cellbes

Cellbes

Cellbes har mammakläder i viscos.
Tyvärr är det mesta i vanlig bomull.
ellos

Ellos / Borås

Här hittar du ett stort utbud av ekologiska mammakläder. När ni kommer till hemsidan och sökt på ekologisk välj då dam i menyn Avdelningar. Då får du fram massa fina mammakläder till den gravida kvinnan. Du hittar amningstoppar, leggings, nattlinnen, pyjamas och amningsklänningar. Hos Ellos hittar du också märket BOOB med ett stort utbud på miljövänliga mammakläder. Ellos är ett av Sveriges största postorderföretag. Du handlar enkelt i deras e-shop.
Bonprix

bonprix

Här hittar du ett stort utbud av ekologiska barnkläder. Det är färger och roliga mönster och tryck. Det finns bodys, sparkdräkter, pants, tröjor, byxor, overaller, mössor och, shorts m.m. Det finns även ett utbud av ekologiska mammakläder.

Lindex

Lindex

Lindex jobbar mycket med hållbart mode. Här hittar du ett litet utbud av miljövänliga mammakläder. För den gravida kvinnan finns bh:s, amningstoppar, amningslinne, leggings och strumpor m.m. Deras miljövänliga kollektion är märkta Sustainable vilket innebär att plaggen är tillverkade under mer hållbara förhållanden med så lite inverkan på miljön som möjligt.

Shoppa ekologiskt hos Ellos
2007 © ekokläder.se | Sekretesspolicy
Top