ekokläderellos
Handla ekologiskt hos Ellos!
Stayhard

Ekologiska mammakläder hos bonprix »


Bubbleroom
Ekologiska mammakläder

Butiker som säljer ekologiska mammakläder i Sverige.

Idag finns det ett stort utbud av ekologiska kläder till den gravida kvinnan och när du behöver amma. Nedan presenterar vi olika butiker där du kan shoppa dina kläder i ekologiskt material.


Lekmer

Lekmer / Stockholm

Lekmer.se har jätte bra utbud av ekologiska produkter till den gravida kvinnan som kläder och tillbehör. De har bla gravid- och amningstoppar och gravid- och amningslinnen i lyocell, amnings-BHs i ekologisk bomull, amningstoppar och amningshoodies i ekologisk bomull, snygga gravid- och amningsklänningar i ekologisk bomull, nattlinnen, justerbar maggördel i ekologisk bomull, pyjamasbyxor, gravidtrosor i lyocell m.m. Utöver kläder har de ekologiska bärselar och till och med ekologiska barnvagnar.
Babyshop

Babyshop.se / Stockholm

På Babyshop.se hittar du mycket mammakläder men inte så mycket i ekologiskt material. Sedan hittar du också bärselar i ekologisk bomull.

Bamba.se

Inget speciellt utbud av ekologiska mammakläder däremot har de bärsjalar och bärselar i ekologisk bomull och sittvagnar samt babysitters i miljövänligt material.
Cellbes

Cellbes

Cellbes har mammakläder i viscos.
Tyvärr är det mesta i vanlig bomull.
ellos

Ellos / Borås

Här hittar du ett stort utbud av ekologiska mammakläder. När ni kommer till hemsidan och sökt på ekologisk välj då mammakläder i menyn till vänster. Då får du fram massa fina mammakläder till den gravida kvinnan. Du hittar amningstoppar, leggings, nattlinnen, pyjamas och amningsklänningar. Ellos är ett av Sveriges största postorderföretag. Du handlar enkelt i deras e-shop.
Bonprix

bonprix

Här hittar du ett stort utbud av ekologiska barnkläder. Det är färger och roliga mönster och tryck. Det finns bodys, sparkdräkter, pants, tröjor, byxor, overaller, mössor och, shorts m.m. Det finns även ett utbud av ekologiska mammakläder.
Ellos
2007 © ekokläder.se | Sekretesspolicy
Top